Το Ωδείο

Με χαρά σας καλωσορίζουμε στη μεγάλη μουσική οικογένεια του Αριάδνειου Ωδείου, που από το 1993 υπηρετεί με συνέπεια τη μουσική εκπαίδευση.

Το ΑΡΙΑΔΝΕΙΟ ΩΔΕΙΟ εδρεύει στη Μεταμόρφωση και παράρτημά μας λειτουργεί στη Νάξο.

Φιλοσοφία του είναι να προσφέρει σπουδές υψηλού επιπέδου σε οικονομικές τιμές. Έχει δημιουργήσει ένα περιβάλλον φιλικό, όπου δημιουργούνται ειλικρινείς ανθρώπινες σχέσεις, με στόχο οι μαθητές να μαθαίνουν μουσική και να αναπτύσσουν μια υγιή και συγκροτημένη προσωπικότητα. Πέρα από την εξέλιξη των μαθητών στο κάθε όργανο, δίνεται μεγάλη βαρύτητα στην βιωματική εκπαίδευση και την καλή ψυχολογία των μαθητών μας. Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό ζωντανό οργανισμό, μέσα στον οποίο οι μαθητές δεν μαθαίνουν απλώς ένα μουσικό όργανο, αλλά βιώνουν τη χαρά της μουσικής δημιουργίας και έκφρασης αποκτώντας εφόδια ζωής, τα οποία συχνά γίνονται και επαγγελματικά εφόδια.

Στο Αριάδνειο Ωδείο, θέτουμε πάντα υψηλούς παιδαγωγικούς στόχους παράλληλα με την άρτια μουσική κατάρτιση, γνωρίζοντας τη ζωτική σημασία της μουσικής για τη συνολική ανάπτυξη της προσωπικότητας των παιδιών. Βασισμένοι στις γνώσεις, την υπευθυνότητα και το μεράκι του προσωπικού έχουμε δημιουργήσει έναν ζωντανό και άρτια εξοπλισμένο χώρο δημιουργίας και έκφρασης για το κάθε όργανο, με έμφαση στην ουσιαστική - βιωματική σχέση των παιδιών με τη μουσική.